Iets meer dan een jaar geleden kocht visagist Leco van Zadelhoff, die o.a. Leontien Borsato en Estelle Cruijff tot zijn klanten mag rekenen, dit driekamer appartement in Amsterdam Zuid. Hij heeft er vrijwel zeker zelf nauwelijks gewoond, want een jaar later kocht hij een benedenhuis in Amsterdamse Jordaan.

Hij kocht zijn driekamer appartement in juni 2015 voor een bedrag van 690.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 7 ton euro. Hij heeft dit appartement nu te koop gezet voor een prijs van 825.000,-- euro.

Als het meezit pakt Leco dus een winst van rond de 125.000,-- euro en dat in 1 jaar tijd. De koper krijgt een zeer luxe appartement met een woonoppervlakte van 92 vierkante meter met in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer.

In de hoofdslaapkamer bevindt zich een walk in closet. Er zijn twee balkons. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en het leuke is wel dat de lift tot aan de eigen voordeur gaat. Als de liftdeur open gaat, sta je gelijk in het appartement.

Er is een luxe keuken met eiland en alle benodigde apparatuur. Het optrekje is gelegen in het zogenaamde Museumkwartier en ligt op loopafstand van het Vondelpark.