Leontine Borsato heeft een facebook berichtje gestuurd aan de verkopers van een romantische twee onder 1 kap woning in Zwanenburg.

Op dit moment woont Leontine in een huurhuis in het Gooische plaatsje Huizen, dat zij huurt voor een bedrag van 3950 euro per maand. Blijkbaar wil ze verhuizen en is haar oog op dit leuke huis gevallen.

De twee onder 1 kapwoning staat te koop voor een bedrag van 495.000 euro. Voor dit bedrag zou Leontine een woning krijgen met een woonoppervlakte van 103 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaap- en twee badkamers. Dit alles verdeelt over twee woonlagen en een vliering. Koken kan in de luxe open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Er is een ruime voortuin met parkeergelegenheid en een riante achtertuin van 90 vierkante meter, gelegen op het zuidoosten. De woning is uitgebreid met een grote achteraanbouw waardoor er plaats was voor een grote keuken.

Het optrekje ligt in het gezellige oude centrum van Zwanenburg en is voorzien van Schiphol isolatie. Een andere bekende Nederlandse die hier woont is Kim Feenstra.