GEEN WONDER DAT LEONTINE ZO OVER STRAAT LOOPT!!

Leontine Borsato is al ruim anderhalf jaar geleden op de hoogte gebracht van het vermeend seksueel misbruik door haar Marco. Dat meldt Yvonne Coldeweijer, die in contact staat met zijn aangeefster.

En dat veranderd toch wel het een en ander. Veel mensen hebben nu medelijden met haar, maar dat lijkt dus onnodig.

Leontine houdt nu een mediapauze, maar waarschijn lijk omdat ze bang voor de vraag of ze van de misbruik op de hoogte was.

Ja, ze wist van het vermeend misbruik, zegt Yvonne. Toen in februari 2020 de scheiding tussen Marco en Leontine werd aangekondigd, is de moeder van Marco’s vermeende slachtoffer naar Leontine toegegaan, meldt Coldeweijder.

Dat is zeven maanden nadat de moeder Marco zélf confronteerde ofwel op 4 juli 2019. Leontine zou zeer kortaf hebben gereageerd.

'Op dat moment heeft de moeder van het slachtoffer contact gezocht met Leontine en verteld over de situatie en over het misbruik wat had plaatsgevonden.

Leontine heeft hier kort op gereageerd en vervolgens nooit meer iets van zichzelf laten weten, ook niet aan het slachtoffer.” Aldus Yvonne.

En dat terwijl de twee familie een zeer hechte band hadden. Dus als het klopt wat Yvonne beweert, dan wist Leontine dus al 1 1/2 jaar van de misbruik.

MET DEZE ZANGERES ZOU ALI B EEN GEHEIME RELATIE HEBBEN GEHAD

GORDON HAALT MARK RUTTE FLINK DOOR DE STRONT