Het is op het gebied van huizen een zeer drukke periode voor Leontine Borsato Zoals bekendeburen wist te melden heeft zij een prachtig huis gekocht in Huizen en kan ze definitief de huur opzeggen van haar huidige woning en verhuizen naar haar nieuwe paleisje.

Maar het lijkt erop dat de verhuizing is uitgesteld. Haar huidige huurwoning in Huizen stond tot voor kort te huur voor 3950 euro per maand. De toekomstige huurder kon de woning echter pas betrekken vanaf 1 november a.s.

Huurwoning Leontine Borsato uit de verhuur

Dit zou kunnen betekenen dat Leontine op het punt stond om te verhuizen. Maar haar huurwoning is uit de markt gehaald, zonder mededeling dat deze zou zijn verhuurd. Dit kan natuurlijk meerdere dingen betekenen.

Verhuizing Leontine Borsato uitgesteld

Een daarvan is dat Leontine meer tijd nodig heeft om te verhuizen en om die reden de makelaar heeft verzocht de woning tijdelijk uit de verhuur te halen, om deze later weer op de markt te zetten.

Wellicht moet er meer aan haar nieuwe optrekje worden gedaan, dan in eerste instantie leek. Om die reden zal Leontine het besluit hebben genomen nog iets langer in haar huurhuis te blijven wonen.

Dat is overigens geen straf, zo blijkt als we even binnen kijken in de huidige huurwoning van Leontine Borsato.