ZIE VIDEO VAN HET MILJOENEN OPTREKJE

Liesbeth Kamerling, zus van Antonie Kamerling die zich in 2010 beroofde van het leven en van Isa Hoes weduwe maakte, zette recent haar schitterende benedenwoning te koop  voor 3 miljoen euro.

Zelf kochten Liesbeth en haar man Frans het pand in 2019 voor 435.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 792.000 euro. Helaas kwam er geen koper opdagen en haalden zij het pand uit de verkoop

LIESBETH KAMERLING VERRASSING ACTIE.

Vandaag hebben zij hun miljoenen oprtrekje weer in de verkoop gezet en niet tegen een lagere prijs, maar Liesbeth en haar man hebben de vraagprijs met een half miljoen euro verhoogd!!!

Deze actie mag toch wel zeer verrassend worden genoemd en lijkt zelfs volkomen tegen de huidige marktontwikkeling in te gaan. Wanneer het ze zou lukken om op die prijs een koper te vinden, dan gloort er een winst aan de horizon van 2,7 miljoen. En wat krijgt de koper voor dit geld?

LIESBETH KAMERLING UNIEKE HUIS

De koper krijgt een werkelijk uniek huis met een woonoppervlakte van maar liefst 346 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeelt over twee woonlagen.

De zeer luxe keuken is buiten alle denkbare inbouwapparatuur voorzien van een kookeiland en een bar. De living kent een zogenaamde lichtstaat door de dakkapels waardoor veel daglicht binnenvalt.

Deels is het optrekje voorzien van vloerverwarming. Verder is er nog een dakterras van 38 verkante meter welke is gelegen op het westen. Het is een familiehuis van het hoogste nivo!