Liesbeth Kamerling, zus van Antonie Kamerling die zich in 2010 beroofde van het leven en van Isa Hoes weduwe maakte, heeft haar schitterende benedenwoning te koop gezet voor 3 miljoen euro.

Wanneer zij en haar man het pand op deze prijs kunnen verkopen zijn ze in 1 klap multi miljonair. Liesbeth en haar man Frans kochten het pand in 2019 voor 435.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 792.000 euro.

Zij hebben echt kosten noch moeite gespaard tijdens de renovatie. Het huis is werkelijk een lust voor het oog. De inspanning is niet voor niets, want er gloort een winst van rond de 2,2 miljoen euro!!!

De koper krijgt een werkelijk uniek huis met een woonoppervlakte van maar liefst 346 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeelt over twee woonlagen.

De zeer luxe keuken is buiten alle denkbare inbouwapparatuur voorzien van een kookeiland en een bar. De living kent een zogenaamde lichtstaat door de dakkapels waardoor veel daglicht binnenvalt.

Deels is het optrekje voorzien van vloerverwarming. Verder is er nog een dakterras van 38 verkante meter welke is gelegen op het westen. Het is een familiehuis van het hoogste nivo!