Rapper Lil Kleine, artiestennaam voor Jorik Scholten, heeft het besluit genomen om zijn prachtige grachtenpand te gaan verkopen. Hij heeft hier een bewogen tijd achter de rug en wil blijkbaar elders een nieuwe start maken.

Dit kost het grachtenpand van Lil Kleine en zoveel winst maakt hij

De vraagprijs van het prachtige pand bedraagt 3.250.000 euro. Op deze prijs zal de rapper een aardige winst kunnen gaan scoren van negen ton euro. Het pand staat nu overigens nog in de stille verkoop bij de makelaar.

Hij kocht dit optrekje voor de prijs van 2.350.000 euro, terwijl de vraagprijs iets onder de 2,6 miljoen euro bedroeg. Tevens liet hij de bank er een hypotheek op vestigen van 2 miljoen euro en liet zijn eigen bedrijf 'Kleine Moeite B.V.' er 8 ton hypotheek op vestigen. Overigens zagen we al eerder dat een fikse kapitaalinjectie geen overbodige luxe is voor het vermogen van Lil Kleine.

INDELING GRACHTENPAND LIL KLEINE

Voor de prijs die de koper betaalt krijgt hij wel wat terug. Een dubbel benedenhuis met een woonoppervlakte van maar liefst 305 vierkante meter. In totaal zijn er 6 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 3 badkamers.

Verdere bijzonderheden zijn dat het pand over een binnentuin beschikt en een inpandige garage voor 1 auto heeft. Daarbij heeft de rapper nu een eigen fitness ruimte met sauna om zijn conditie op peil te kunnen houden en een eigen bioscoop.