Dat Lil Kleine lange tijd niet meer mocht optreden begint hem financieel nu behoorlijk parten te spelen.  Vanwege de vermeende mishandeling van zijn inmiddels ex vriendin Jaimie Vaes zat de kleine rapper bijvoorbeeld veertien dagen voorlopig achter slot en grendel.

Nadat hij eerst op vrije voeten was gesteld, ging het OM in beroep tegen zijn vrijlating en zij wonnen de zaak met glans. Gevolg; Lil moet weer de cel in. Ondertussen hadden allerlei partijen, waaronder zijn platenmaatschappij, hem de rug toegekeerd. Zij wilden niet meer met Lil samenwerken

Optredens zaten er niet meer in en ook dat moet behoorlijk wat geld hebben gekost. En met een hypotheek op zijn grachtenpand van totaal 2,8 miljoen gaan de maandelijkse lasten toch knellen.

Bekendeburen wierp eens een blik op de laatste jaarcijfers van zijn bedrijf Kleine Moeite B.V. en daarin wordt duidelijk dat Lil zijn rijkdom vrijwel totaal in elkaar is geschrompeld. De laatste cijfers van 2021 laten een eigen vermogen zien van nog maar slechts 31.970 euro.

En dat bedroeg een aantal jaren ervoor nog bijna 7 ton euro!. In een paar jaar tijd is Lil, in het gewone leven Jorik Scholten geheten, bijna 667.000 euro kwijtgeraakt. Zijn andere bedrijf Lio Z Holding B.V. laat een negatief eigen vermogen zien van rond de 22.000 euro.

Hij bezit nog wel een pand aan de Prinsengracht in Amsterdam met een hypotheek van 2,8 miljoen en wellicht een waarde van iets meer dan 3 miljioen,maar dat is dan ook zijn enige troost.

De rapper zal de komende jaren flink aan de bak moeten!