Afgelopen juni werd bekend dat er een goedaardige cyste was ontdekt bij de eierstokken van actrice Loes Luca. Op dat moment speelde zij een hoofdrol in de musical 'In de ban van Broadway', welke rol dan ook moest worden overgenomen.

Maar gelukkig is Loes helemaal hersteld en treedt ze weer op. Ander goed nieuws is dat Loes haar huis in Breda met een vette winst heeft weten te verkopen. Vorig jaar augustus zette ze deze te koop voor een bedrag van 325.000,-- euro, maar dat bleek te hoog gegrepen.'

De woning is een aantal weken geleden verkocht voor een bedrag van 267.500,-- euro en dat is behoorlijk onder de vraagprijs. Maar gelukkig maakt Loes nog altijd een mooie winst met de verkoop. Zelf kocht ze het huis in 2007 voor een bedrag van 194.000,-- euro en resteert er dus een vette winst van rond de 75.000,-- euro ofwel driekwart ton euro.

De koper krijgt een knusse woning met een totale woonoppervlakte van 87 vierkante meter en bestaande uit totaal drie kamers; 2 slaap- en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

De gezellige woonkeuken heeft een houten vloer en een prachtige schouw. De achtertuin is 18 vierkante meter groot en ligt op het westen. Loes heeft het pandje, dat een Rijksmonument is, totaal laten restaureren.