BEKIJK HIER HET PENTHOUSE VAN RUIM ACHT MILJOEN EURO VAN LOUIS VAN GAAL

Louis van Gaal, ex bondscoach van het Nederlands Elftal  die nu wordt opgevolgd voor Ronald Koeman, en ex trainer van o.a. FC Barcelona, Manchester United en Bayern Munchen, zou dit penthouse in Noordwijk hebben gekocht voor een prijs van 8.250.000 euro. Het voormalige Oranje Hotel is deels gesloopt en omgetoverd tot Residence Oranje. Wat krijgen Louis en zijn vrouw Truus voor dit geld:

24/7 service & security en alle luxe voorzieningen van het nieuwe Hotel van Oranje maken deel uit van de lifestyle. Een gemeenschappelijke lobby met atrium, secured access, conciërge service en een beveiligde parkeergarage.

Aan alles is gedacht om aan uw wensen tegemoet te komen en het wonen in Residence van Oranje zo aangenaam mogelijk te maken. Bewoners kunnen naar het hotel en daar genieten van maar liefst 1.500 m² aan wellness-faciliteiten, inclusief beauty- en massagesalons, hairstudio, sauna’s, stoombad, jacuzzi, solarium en het grrootste golfslagbad van Europa.

De inrichting zal worden verzorgd door Monique des Bouvrie en Piet Boon. Ook krijgt Louis een dubbele parkeerplaats in de garage. De woonoppervlakte bedraagt 516 vierkante meter, met vorstelijke circa drie meter hoge woonvertrekken, slaapkamers met en suite badkamers, riante terrassen, een of meerdere zonnedecks, loggia’s, raampartijen van vloer tot plafond.

En uiteraard een fantastisch uitzicht over de zee en de duinen. Van Gaal heeft al een penthouse aan de boulevard van Noordwijk, maar die zal t.z.t wel in de verkoop gaan. Verder gaan ze dit combineren met hun miljoenen appartement in Quinta do Lago in Portugal.

Voor meer aktueel voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl