HET GING OM DIT MILJOENEN PENTHOUSE

Eind december vorig jaar deed het verhaal de ronde dat Louis van Gaal een optie zou hebben genomen op een penthouse van 8.250.000 euro in de badplaats Noordwijk.. Het penthouse bevindt zich in het voormalige Oranje Hotel dat deels is gesloopt en wordt omgetoverd tot Residence Oranje. 

LOUIS VAN GAAL ZIET HIER VANAF

Maar Louis en zijn vrouw Truus hebben zich teruggetrokken. In het kadaster is er niets van te vinden en het penthouse staat nog gewoon te koop. Natuurlijk had Louis kunnen genieten van de 24/7 service & security en alle luxe voorzieningen van het nieuwe Hotel van Oranje.

Zoals een gemeenschappelijke lobby met atrium, secured access, conciërge service en een beveiligde parkeergarage. Aan alles is gedacht om aan uw wensen tegemoet te komen en het wonen in Residence van Oranje zo aangenaam mogelijk te maken.

Bewoners kunnen naar het hotel en daar genieten van maar liefst 1.500 m² aan wellness-faciliteiten, inclusief beauty- en massagesalons, hairstudio, sauna’s, stoombad, jacuzzi, solarium en het grrootste golfslagbad van Europa.s

LOUIS VAN GAAL PORTUGAL

Maar Louis en Truus verblijven liever in hun schitterende appartement in Quita do Lago in Portugal en ach, ze bezitten al een penthouse aan de boulevard van Noordwijk.