Lange tijd deed het gerucht de ronde dat Louis van Gaal een penthouse in Noordwijk zou hebben gekocht van 10 miljoen euro. Maar dit blijkt alles behalve waar te zijn. Iets wat bekendburen overigens een aantal maanden geleden al liet weten.

Louis heeft recent een prachtig dubbelppartement gekocht in Noordwijk met een werkelijk adembenemend uitzicht. Bij mooi weer kijkt hij zelfs tot aan de Maasvlakte. Hij betaalde voor dit dubbeappartement een bedrag van 3,2 miljoen euro bij een vraagprijs van 3.250.000 euro.

Voor deze miljoenen euro's krijgt hij een dubbelappartement met een totale woonoppervlakte van 220 vierkante. In totaal zijn er vier kamers, waaronder drie slaap-en twee badkamers.  Vanuit de hal komt men in het andere appartement, dat niet alleen over een woon- en slaapkamer beschikt maar ook over een keuken, voorzien van diverse  inbouwappartatuur.

Uiteraard bezit het andere gedeelte ook over een zeer luxe keuken met alles erop en eraan. Verder zijn in totaal vijf zonneterassen van totaal 59 vierkante meter, waar Louis en zijn vrouw kunnen genieten van de zonsondergang.

Maar dit is niet alles. Het appartementencomplex heeft een interne verbinding met het Grand Hotel Huis ter Duin. Tegen een vergoeding kunnen Louis en zijn vrouw Truus genieten van alle faciliteiten die Huis ter Duin te bieden heeft, zoals  zwembad, welness, haarstudio, stoombad en sauna's.

En als klap op de vuurpijl kan hij, op aanvraag, gebruik maken van de helikopterstandplaats. De servicekosten van dit alles bedraagt 1069 euro per maand. En ..... Louis heeft de 3,2 miljoen euro uit eigen zak betaald.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl