Na een zware biedingstrijd kon Lucille Werner zich recent eindelijk eigenaar noemen van dit mooie herenhuis in Voorburg. Zij betaalde er 870.000 euro voor, terwijl de vraagprijs op 785.000 lag.

Lucille bood dus zomaar even 85.000 euro meer om het huis te kunnen bemachtigen. Ze stopte er overigens ook best wel behoorlijk veel eigen geld in, want de hypotheek bedraagt iets onder de 677.000 euro.

Ze heeft er dus 193.000 euro eigen geld ingestoken. Dit nog even buiten eventuele opknap kosten. Wat krijgt ze voor dit geld?

De woonoppervlakte van het herenhuis uit 1914 bedraagt 153 vierkante meter. Het totaal aantal kamers is zeven, waaronder vijf slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. Koken kan Lucille in de luxe hoekkeuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woon/ eetkamer heeft een hoge plafonds en prachtige ornamenten.

De achtertuin ligt op het zuidwesten en daar is ook een zonneterras. Volgens de makelaar heeft Tweede Kamerlid Lucille Werner een ideaal gezinshuis gekocht.