Manuela Kemp, die we niet alleen kennen als de ex vriendin van Jeroen Pauw maar ook als presentatrice van 'De Vrienden van Amstel Live' heeft Amstelveen ingeruild voor Hilversum. Daar kocht Manuela eind oktober een vrijstaand huis voor de prijs van 489.000,-- euro. De vraagprijs was 498.00,-- euro.

Ze liet er gelijk een hypotheek op vestigen van 605.000,-- euro. Er is tenslotte wat geld nodig voor  verbouwingen. Voor die bijna vijf ton euro heeft de vroegere vriendin van Jeroen Pauw een huis met een woonoppervlakte van 188 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder zes slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus een zolder. De eetkeuken is knus en heeft een deur naar de tuin. Ook is er een groot aangebouwd atelier/ werkkamer.

Het dakterras ontbreekt niet. maar ook is er een voor-en zijtuin, een patio/ atrium en een zonneterras, gelegen op het zuiden. De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage, die ruimte biedt aan twee auto's.

Het nieuwe optrekje van Manuela ligt op loopafstand van het centrum van Hilversum