Manuela Kemp, bekend van bijvoorbeeld 'De vrienden van Amstel Live' en ex vriendin van Jeroen Pauw, heeft in een recordtijd een koper weten te vinden voor haar huis in Amstelveen. Ze zou haar optrekje hebben weten te verkopen op 550.000,-- euro.

Manuela kocht haar huis in 2002 voor de prijs van 340.335,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 350.000,-- euro. Dit betekent dus een winst van 2 ton euro en dat zal zeker een feestje waard zijn voor Manuela.

De koper krijgt een hoekwoning met een woonoppervlakte van 144 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan een is voorzien van een whirlpool.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Koken kan de luxe open keuken, die is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Aan de keuken grenst de eetkamer. Tuin is rondom het huiis gelegen en ligt op het westen.

Door de grote raampartijen valt er veel licht in het huis. Gunstig voor het boodschappen doen; het huis  ligt dichtbij de stadshart van Amstelveen.