In september 2011 kocht Marc Klein Essink in het Noord Hollandse plaatsje Zuiderwoude een huis voor de prijs van 490.000,-- euro en liet zijn eigen B.V. er een hypotheek op vestigen van 475.000,-- euro. Het huis werd gesloopt en op deze plek moest een prachtig landhuis herrijzen.

Er was nog wel wat gesteggel met de gemeente voordat er goedkeuring kwam voor een ontwerp, maar uiteindelijk is het een prachtig resultaat geworden. Hij zette het landhuis twee maanden geleden te koop voor een prijs van 1,3 miljoen euro, maar een koper kon Marc niet vinden.

Hij heeft dan ook besloten om de vraagprijs van zin landhuis te verlagen met 100.000,-- euro naar een vraagprijs van 1,2 miljoen euro. Op basis van de hypotheek zou hij een vette winst kunnen maken, maar niet duidelijk is hoeveel geld Klein Essink in dit landhuis heeft gestoken.

De koper krijgt in ieder geval een optrekje met een woonoppervlakte van 252 vierkante meter met in totaal 8 kamers, waaronder vijf slaapkamers en drie badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Aan de achterzijde van het landhuis bevindt zich de grote woon- en bijkeuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De masterbedroom beschikt over een badkamer met sauna. Tevens is er op het terrein een bijgebouw/ gastenverblijf met woonkamer, nette keuken, twee slaapkamers, badkamer en een werkkamer.

En uiteraard ontbreekt de garage voor de auto niet.