Marco Borsato heeft op dit moment op zijn motor vertrokken richting Italie, zijn tweede vaderland. Hier hoopt hij eindelijk weer eens rust te krijgen en te genieten.

Buiten het feit dat hij door beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag zijn vrouw Leontine is kwijtgeraakt, heeft Marco ook financieel behoorlijke klappen opgelopen.

Marco is eigenaar van twee bedrijven; Musica e B.V. en Musica e Bookings B.V..  Uit de cijfers van 2020 blijkt Marco miljoenen euro’s armer te zijn geworden. Bedroeg het eigen vermogen van zijn bedrijf Musica e B.V. in 2019 nog 8,9 miljoen euro, dat is in 2020 gezakt naar 6 miljoen euro ofwel zo’n drie miljoen euro minder.

Ook de liquiditeiten zakten ineen van 4,8 miljoen in 2019 maar nog slechts 1,1 miljoen in 2020. Wel werd er 6 ton aan schulden betaald.

Ook zijn andere bedrijf Musica e Bookings B.V. kende een minder jaar. Daar zakte het eigen vermogen met ruim 450.000 euro. Waar Marco precies het geld aan verloren is, wordt helaas niet duidelijk. Wel heeft hij zijn penthouse in Alkmaar van cash gekocht voor een prijs van 1.150.000 euro, maar dat verklaart het miljoenenverlies niet. 

De cijfers van 2021 zullen vrijwel zeker ook geen reden tot een feestje zijn.