Met het nummer "Engelbewaarder", ooit geschreven door Pierre Kartner en toentertijd gezongen door zangeres Mieke, is Marco Schuitmaker doorgebroken en sindsdien gaat zijn carrière als een speer.

Dit betaalde Marco Schuitmaker voor zijn landhuis

Duidelijk is ook dat het succes hem geen windeieren heeft opgeleverd. Hij heeft namelijk een prachtig vrijstaand landhuis gekocht in het plaatsje Peize, gelegen dichtbij de stad Groningen. De vraagprijs lag op 945.000 euro, maar Marco heeft 9 ton euro betaald. Hij heeft er een hypotheek op laten vestigen van iets meer dan 1,1 miljoen euro.

Binnen kijken in het landhuis van Marco Schuitmaker

Voor dit geld heeft Marco een landhuis met een woonoppervlakte van 259 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt acht, waaronder zes slaap- en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen.

Het geheel is overigens in 2015 totaal gemoderniseerd. Zo heeft de riante woonkamer openslaande deuren naar de achtertuin van rond de 3.000 vierkante meter. De fraai aangelegde tuin heeft een parkachtige sfeer. Ook zijn er diverse terrassen en in de tuin bevinden zich diverse fruitbomen.

Marco kan ook nog thuis werken, want er is een speciale werkkamer met een houtkachel. Hoe sfeervol is dat? Koken kan in de ruime woonkeuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

En er is ook vloerverwarming en een warmtepomp. Dit wordt hemels wonen voor de "Engelbewaarder".

Wel denken we dat de hitzanger even zal moeten wennen, want het prachtige landhuis is nogal een contrast ten opzichte van de flat waar Marco Schuitmaker nu woont.