Op dit moment gaan de huizen in Amsterdam Zuid zelfs over de toonbank boven de vraagprijs. Bedragen als 40.000,-- meer dan de vraagprijs zijn eerder regel dan uitzondering. Maar blijkbaar is deze hausse in de markt aan het optrekje van Mari voorbij gegaan.

Hij heeft met heel veel pijn en moeite zijn appartement aan de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid weten te verkopen voor een prijs van 597.500,-- euro. En dat is precies 100.000,-- euro lager als de eerste vraagprijs van 697.5000,--.

Uiteindelijk belandde op een vraagprijs van 625.000,-- euro en zelfs op deze prijs vond hij geen koper. Daar waar veel huizen op dit moment in Zuid in ieder geval op de vraagprijs worden verkocht,, Mari ook op zijn laatste vraagprijs iets meer dan een kwart ton euro inleveren.

Natuurlijk zal best wel blij zijn dat het appartement is verkocht. Mari heeft er in totaal zes jaar over moeten doen, voordat hij een koper heeft weten te vinden. Wellicht kan hij nu zijn droom waarmaken. Eerder heeft de top visagist aangegeven graag een pand te willen kopen aan de Spiegelgracht in Amsterdam.

Een troost is in ieder geval wel dat hij geen verlies heeft geleden op de verkoop. Mari kocht het appartement in 2007 voor een prijs van 550.000,-- euro en had er een hypotheek op rusten van 6 ton euro.