Top visagist Mari van de Ven moet er zolangzamerhand stapel gek van worden, dat hij zijn prachtige appartement aan de Beethovenstraat in Amsterdam maar niet verkocht krijgt. En dat terwijl de huizen met name in Amsterdam Zuid als warme broodjes over de toonbank gaan.

Al vijf jaar is hij bezig om een koper te vinden. Begin juli van dit jaar verlaagde Mari de vraagprijs van 649.000,-- euro naar 625.000,-- euro. En dat terwijl hij ooit begonnen was met een prijs van 697.500,-- euro.

De laatste prijsverlaging heeft geen effect gehad en om die reden zal Mari zijn vijfkamer appartement ut de verkoop hebben gehaald. Zelf kocht hij het appartement in 2007 voor een prijs van 550.000,-- en liet er een hypotheek op vestigen van 600.000,-- euro.

Veel winst zit er dus ook niet op. En dat terwijl een eventuele koper voor zijn geld een prachtig, totaal gerenoveerd, appartement met in totaal vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer krijgt Verder is er door het hele appartement een geluidssysteem en tv aansluitingen te vinden.

Mari wacht dus maar weer betere tijden af.