Na overleg met haar ex man Knut, die voor de helft eigenaar is van het huis, is het optrekje weer in de verkoop gezet. Om meer kans om een koper te krijgen is de vraagprijs verlaagt met 34.000,-- euro.

Stond het pand eerst te koop voor een prijs van 449.000,-- euro, nu is de vraagprijs gedaald naar 415.000,-- euro. Consequentie is wel dat het verlies bij verkoop alleen maar groter aan het worden is.

Mariska en haar ex man kochten het huis in november 2011 voor een prijs van 388.800,-- euro en lieten er totaal voor 490.000,-- euro aan hypotheken op vestigen. Op basis van de nieuwe vraagprijs is het verlies, uitgaande van de hypotheek, al opgelopen naar 75.000,-- euro.

Wat krijgt de koper voor zijn geld? De koper krijgt een huis van bestaande uit totaal uit vijf kamers, waaronder vier slaapkamer en een badkamer. De totale woonoppervlakte bedraagt 107 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen met zolder en een kelder.

Verder heeft de riante hoekwoning zowel een voor- als achtertuin. Het huis ligt overigens dicht bij het dorpscentrum van Breukelen. De achtertuin is 112 vierkante meter groot, 16 meter diep en 7 meter breed, en ligt op voor de zon gunstige Zuiden.