GTST soapie Marly van der Velden heeft samen met haar vriend Mike en hun dochtertje het appartement in de wijk IJburg in Amsterdam verruild voor een leuke eengezinswoning in het Gooi. Het huis is nog zo nieuw, dat de tuin ontbreekt en er nog veel in de wijk moet worden gedaan.

Maar blijkbaar vinden Marly en haar vriend het beter om hun dochtertje te laten opgroeien in deze nieuwbouwwijk in Blaricum. Hun nieuwe optrekje heeft een woonoppervlakte van 126 vierkante meter en bestaat uit totaal vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer.

De keuken is luxe en aan parkeerplaatsen voor de deur is geen gebrek. Het is echt een kindvriendelijke buurt waar Marly is neergestreken. In Amsterdam is overigens haar appartement in de Pijp nog altijd niet verkocht.

De koper trok zich terug en moest daarvoor Marly compenseren voor een bedrag van 4000,-- euro. De huurprijs van het optrekje in Blaricum is rond de 1100,-- euro per maand exclusief vaste lasten. Hopelijk voor Marly is ze snel verlost van haar appartement in de Amsterdamse De Pijp buurt.