Marly van der Velden moet weer op zoek naar een nieuwe koper voor haar tweekamer appartement in de Amsterdamse wijk 'De Pijp'. Eind oktober leek zij daar eindelijk in te zijn geslaagd, maar helaas heeft de koper moeten afhaken.

Het soapie heeft daarom per vandaag haar optrekje in de Amsterdamse 'De Pijp' weer in de verkoop gezet en wel tegen een prijs van 195.000,-- euro. Zelf kocht ze het appartementje, met een woonoppervlakte van 42 vierkante meter, in juli 2010 voor een onbekende prijs en liet er een hypotheek op vestigen van 228.304,-- euro.

De koper die nu is afgehaakt had er een prijs van 2 ton euro voor over, 5000,-- euro boven de toenmalige vraagprijs. Wat krijgt de koper voor zijn geld? De koper krijgt een appartement met een woonoppervlakte van 42 vierkante, bestaande uit 1 slaap- en 1 badkamer.

De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Enige nadeel voor de koper is wel dat de vloer in de woonkamer en keuken niet voldoen aan de eisen die zijn gesteld in de splitsings akte van het pand. Dat zal de koper extra geld gaan kosten.

Zelf woont Marly met haar vriend Mike en dochtertje in dit huis.