Martien Meiland wil dolgraag stoppen met de 'Meilandjes'. Dat zegt niet zomaar iemand, maar zijn biograaf Jan Dijkhoff. Hij zegt namelijk  “Ik weet zeker dat als hij in februari geen zin meer heeft, hij dan geen contract tekent en gewoon stopt met Chateau Meiland.

Van het hele gezin wil hij het liefst stoppen.” Geheel vreemd zou deze actie niet zijn. Het is zeker geen publiek geheim dat de familie snel verveeld is ofwel snel op iets is uitgekeken.

Niet voor niets heeft Martien recent laten weten ongelooflijk moe te zijn. Daarbij komt dat hij allerlei vervelende lichamelijke klachten heeft.

Het stoppen van de serie zal uiteraard een nachtmerrie zijn voor John de Mol  De serie wordt door bijna twee miljoen mensen bekeken en is voor de Mol een regelrechte geldmachine.

Maar voor het geld hoeft Martien het niet meer te doen. Zijn boek zal 2 1/2 miljoen euro opleveren. Werken hoeft hij dus nooit meer.

En volgens zijn biograaf staat er wanneer Martien stopt een tweede boek op stapel met als insteek'gebitch over BN’ers'. Dat heeft hij namelijk uit zijn eerste boek laten schrappen.

Het heeft er in ieder geval alle schijn van dat de serie gaat stoppen, want de familie stopt altijd met iets wanneer ze het niet leuk meer vinden.

En.......het duurt altijd kort dat ze iets leuk vinden. We zijn benieuwd.