Vorig jaar liet Martijn Krabbe, presentator van het programma Kopen zonder Kijken en eerder van The Voice, weten dat Bob Sikkes, de man die de verbouwingen in het programma voor zijn rekening neemt,, zijn keuken zou gaan bekijken.

MARTIJN KRABBE VERBOUWT

En dat is nu aan de gang. Op het raam van zijn huis staat met grote letters "renovatie"  en de naam van het bedrijf dat hiermee bezig is, is Flow Works B.V, het bouwbedrijf van Bob Sikkes. Maar de vraag is of Martijn de verbouwing volgt.

MARTIJN KRABBE OP REIS

Reden: waar hij eerst dacht met TV pensioen te gaan presenteert Martijn het avonturenprogramma " RaceAcross The World", waarin waarin vijf duo’s tegen elkaar strijden in een race dwars door Midden- Zuid Amerika.  

Aan Martijn de taak om de duo's te begeleiden tijdens hun reis van Mexico-Stad naar Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld. "Zij krijgen geen mobiele telefoon en bankpassen mee, alleen maar cashgeld.

Het bedrag dat ze normaal gesproken aan hun vlucht hadden uitgegeven”, aldus Martijn. Dit betekent wel dat hij zowat over de hele wereld moet reizen en daardoor uiteraard weinig tot niet thuis is.

Natuurlijk weet Martijn dat de renovatie bij Bob in goede handen is, en anders zijn vrouw Deborah wel een oogje in het zeil houdt. En straks kan Martijn, die kookgek is, zich helemaal uitleven in zijn nieuwe keuken.

foto's: bekendeburen