Sinds de onthulling in de Volkskrant van grensoverschrijdend gedrag, is Matthijs van Nieuwkerk opgestapt en leidt een teruggetrokken leven.. Hij kocht uit de scheiding met zijn vrouw Karin Munster een woonboerderij in Eefden maar vindt daar niet echt zijn rust.

MATTHIJS EN MARTHA:

Om die reden zouden Matthijs en Martha zeer veel tijd door brengen in haar woning in Enschede. Zij heeft deze vierkamer woning in Enschede in 2019, wellicht na haar scheiding, gekocht voor de prijs van 390.000 euro en er een hypotheek op laten vestigen van 450.000 euro.

PAPARAZZI:

Hier hoopt de gevallen tv ster meer rust te hebben en niet voortdurend te worden lastiggevallen door paparazzi. Volgens zijn goede Eus, die regelmatig aanschuift bij Vandaag Inside, gaat het op dit moment goed met van Nieuwkerk en wacht hij eerst het onderzoek af naar zijn vermeende grensoverschrijdende gedrag.

Wellicht daarna dat hij weer terugkeer op TV en dat zal dan zeker bij een van de commerciele zenders zijn. Het is eigenlijk wel te hopen, want zijn vervangers zijn wel van een heel matige kwaliteit.