Zoals bekendeburen als eerste wist te melden hebben Maxime Meiland en haar man Lery Molkenboer een miljoenen villa gekocht in Noordwijk. Het was even boksen met de bank, maar uiteindelijk kregen ze de hypotheek rond.

MAXIME MEILAND KOOPPRIJS

De villa kwam te koop uit een erfenis en de erfgenamen hebben ondervonden dat Maxime een harde onderhandelaar is. De villa stond te koop voor een vraagprijs van 2.295.000 euro en Maxime en Lery hebben het na hard onderhandelen kocht voor een prijs van 2.175.000 euro

Dat betekent dat 120.000 euro van de vraagprijs eraf hebben weten te krijgen. De gekochte villa heeft negen kamers, waaronder zes slaap- en vier badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. De woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en kent ook nog een riante bijkeuken.  Het gras van de achtertuin wordt gemaaid door een grasrobot, dus daar hoeft Maxime haar handen niet aan vuil te maken.

Verder kunnen Maxime en Leroy iedere dag een duik nemen in het verwarmde zoutwater zwembad. Hun auto's kunnen ze parkeren in de vrijstaande garage.

MAXIME MEILAND HYPOTHEEK

Hun eigen villa is overigens ook al verkocht, maar voor welke prijs is nog niet bekend. Wel bekend is dat Maxime en Leroy op hun nieuwe villa een hypotheek hebben genomen van .2,2 miljoen euro.