ZIE HIER DE VIDEOBEELDEN VAN DE VILLA

Het was al aan alle kanten voorspeld, dat Maxime Meiland grote moeite zal hebben met het verkopen van haar villa in Noordwijk. Buiten dat de villa het lage energielabel E heeft, hetgeen inhoudt dat het energie vreet, ligt haar optrekje ook nog eens aan een drukke weg.

NIEUWE VRAAGPRIJS VILLA MAXIME MEILAND

Harry Mens wees daar onlangs nog op. Maxime heeft dan ook besloten om de vraagprijs te verlagen, maar wel heel voorzichtig. De vraagprijs is verlaagd met 70.000 euro van 2.195.000 euro naar 2.125.000 euro.

VERLIES

Februari 2023  kocht Maxime Meiland samen met haar man Leroy Molkenboer deze droomvilla in Noordwijk voor 2.175.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 2,2 miljoen euro. Op basis van de hypotheek gaat Maxime een verlies lijden van minimaal 75.000 euro.

INDELING VILLA

Of deze nieuwe vraagprijs afdoende is moet de komende tijd duidelijk worden. Wat krijgt de koper voor deze ruim 2,1 miljoen euro.  De toekomstige koper krijgt voor zijn miljoenen euro's een villa met een woonoppervlakte van 327 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt negen, waaronder zes slaap- en drie badkamers, verdeeld over drie woonlagen.

Verwarmd zwembad Maxime Meiland

De keuken is uiteraard zeer luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Er kunnen twee auto;s worden geparkeerd in de dubbele garage. Buiten dit alles kun je iedere dag een duik nemen in het verwarmde zoutwaterzwembad.

Maar ook zal de nieuwe bewoner behoorlijk moeten investeren in het verduurzamen van de villa om zodoende de energiekosten te kunnen drukken en dat gaat zeker veel geld kosten