BINNENKIJKEN IN HUIDIGE VILLA DIE TE KOOP IS GEZET

Zoals bekendeburen wist te melden hebben Martien en Erica een landhuis op het oog in Noordwijk en wellicht al gekocht. Dat betekent dat zij hun huidige villa in de verkoop gaan zetten.

Dat heeft Martien ook bevestigd. Tot nu toe was de vraagprijs niet bekend, maar bekendeburen weet te melden dat de Meilandjes er 3 miljoen euro voor wil hebben.

Ze kochten het optrekje eerder dit jaar voor 2.695.000 euro en dat werd al als te hoog beschouwd. Volgens onroerendgoed deskundige Harry Mens gaan de Meilandjes tonnen verlies lijden.

Volgens hem zullen ze de vraagprijs nooit gaan krijgen. Harry vindt sowieso dat de Meiland-villa in Noordwijk volstrekt wordt overgewaardeerd. “Het zijn eigenlijk twee appartementen zonder tuin. Ze hadden beter na moeten denken.”

Ze hebben gewoon veel te veel betaald voor dat pand. Het is niet meer waard dan 2 miljoen euro, met alle respect. Ze willen er nu 3 miljoen euro voor hebben.

De tijd zal het leren, maar ik ben bang dat het niet goed afloopt. Ik hoop dat ze het allemaal oplossen, maar ik vind het wel een lachertje'.

Buiten de tonnen die ze met de verkoop dreigen te gaan verliezen, is er ook nog het chateau in Frankrijk dat nog altijd te koop staat voor 998.000 euro.

Deskundige hebben al eerder gezegd dat een half miljoen euro een betere marktprijs is. De tijd zal het leren.