Nog maar net zitten Martien en Erica Meiland in hun riante villa in Noordwijk of ze hebben al vette spijt van de aankoop. Ze nemen zelfs het woord 'miskoop' in de mond.

En dat komt niet alleen omdat Martien nauwelijks over straat kan, Erica al niet eens meer samen met hem wil lopen in Noordwijk, nee met name Erica komt er in de villa slecht van af.

Terwijl Martien een riante woonkamer heeft, woont Erica beneden in een heel klein appartementje. Ze is eigenlijk blijkbaar helemaal zat. 'Het is heel mooi daarboven waar hij  woont. Maar ik kom gewoon in een soort appartementje met laminaatvloer',

En Martien kan het eigenlijk niet duidelijker vertolken: Ook hij heeft steeds minder zin in de verhuizing van het oosten naar het westen van het land.

En dat terwijl daar een weergaloze miljoenenvilla, die volledig in cash is afgetikt, op hem staat te wachten. 'Nou ja, moet je luisteren. Het is dus eigenlijk een miskoop geweest.'.

Het staat dus eigenlijk vrijwel vast dat de Meilandjes binnenkort de villa te koop zetten en Noordwijk weer gaan verlaten.