BABY MELANIE BEENSE

Melanie Beense is voor de tweede keer moeder geworden.. Zij verwelkomde maandag 8 april j.l. hun dochtertje Hailey en ze doet het super goed, Zoals ze zelf schrijft: ze is lief, mooi en tevreden. Haar vriend Casper is ook onwijs trots en schrijft op Melanie:" Mama Mel verdient wederom een standbeeld… en doet het fantastisch!!! En wat ben ik trots op haar!"

PETER BEENSE OPA

Dat zijn nog eens mooie woorden! Met grote broer Rocky hebben ze nu een echt  "koningspaar".  Melanie's vader Peter Beense is uiteraard dolgelukkig met zijn tweede kleinkind, maar ook dat zijn dochter met de kleinkinderen terugkeert naar Nederland.

WONING MELANIE SCHOUTEN

Zoals bekendeburen eerder al wist te melden, hebben Melanie en haar vriend Casper dit huis in Soest gekocht. Dat wordt lekker veel tijd met elkaar doorbrengen en nu kunnen de kleinkinderen ook bij opa logeren. 

Eerder runde Melanie en Casper een horeca zaak in Torremolinos, die is overgenomen door Rachel Hazes, de zaak staat nu bekend als Casa Hazes..Van deze zorgen zijn Melanie en haar vriend af en kunnen zich nu richten op een nieuwe toekomst in Nederland.

Foto: instragram- Melanie Beense