Memphis Depay heeft deze prachtige woonboerderij, met de naam 'Beumershof' gekocht in het Overijsselse plaatsje Heeten voor een speciaal en bijzonder iemand

Memphis kocht de boerderij voor een bedrag van 557.500,-- euro. Uiteraard was een hypotheek niet nodig om de aankoop te doen. Hij gaat hier niet zelf wonen, maar het is bedoelt voor zijn moeder met wie hij een zeer sterke band heeft.

Zijnn moeder krijgt een prachtige rustiek gelegen boerderij met een woonoppervlakte van 285 vierkante meter. In totaal telt de boerderij zes kamers,waaronder drie slaapkamers, verdeeld over twee woonlagen.

Verder bevinden zich op het perceel van bijna 7000 vierkante twee bijgebouwen; een kapschuur en een houtenschuur voor opslag. Uiteraard kun je meer mee doen wanneer de bijgebouwen worden verbouwd.  Rondom de boerderij ligt ook een prachtige tuin met o.a. een vijver.

De reden dat Memphis hier een boerderij heeft gekocht, zou zijn omdat de vriend van zijn moeder in Heeten woont. Hiermee bewijst hij het hart op de goede plaats te dragen