Of Memphis Depay nog lang blijft voetballen bij Manchester United is niet bekend, maar tot die tijd baadt de pas 22 jarige voetballer in luxe. Buiten een aantal zeer dure auto, huurt hij nu ook een zeer exclusieve villa in Manchester.

De maandelijkse huur bedraagt maar liefst 17.500,-- euro, buiten de vaste lasten van gas, water en elektriciteit. Voor dit geld woont Memphis wel in een optrekje dat maar liefst zes slaap- en zes badkamers kent.

En dat is niet het enige. Er is een stoombad, een sauna, een spa en zelf een klein indoor voetbalveld. Met name dat laatste is uniek. De eigenaar van de villa is niemand minder dan voormalig Manchester United vedette Phil Neville, die tegenwoordig zijn brood verdient als trainer bij het Spaanse Valencia.

Koken kunnen Memphis en zijn vriendin in de waanzinnig luxe keuken die van alle gemakken is voorzien. Ook is er een biljartkamer en een tafeltennisruimte. Memphis woont met recht in een droompaleis.

In Nederland heeft hij overigens zijn penthouse in Rotterdam te koop staan en kocht hij begin dit jaar een woonboerderij in het oosten van het land.