Hoe dramatisch zijn de cijfers van het bedrijf van Olcay Gulsen? Antwoord : heel dramatisch. Het zou allemaal beter worden, want in 2017 zou het bedrijf, volgens Olcay Gulsen, een recordomzet hebben geboekt. De waarheid is inmiddels bekend. 

Maar hoe zijn die cijfers dan? Bekendeburen doek in de boeken. De volgende cijfers zijn van 2016. In dat jaar leed het bedrijf Supertrash Retail B.V. een verlies van 3 miljoen euro en staat er op de balans een negatief eigen vermogen te lezen van 2 miljoen euro.

Ook staan er kort- en langlopende schulden op de balans van in totaal 5,5 miljoen euro. Geen cijfers om vrolijk van te worden. In deze cijfers is niet de huur meegenomen van de winkel. Deze bedroeg maar liefst 1 miljoen euro per jaar..

Eind 2013 richtte zij het bedrijf “The Show” op , waarmee Olcay zich richtte op de mannenkleding. Dat lijkt alles behalve een succes te zijn geworden.  Het eigen vermogen is een dikke 1 ½ ton euro negatief, op de bank schitterde er eind 2014 een bedrag van 508,-- euro plus een langlopende schuld van een vette acht ton euro.

In 2014 is het laatste jaarverslag ingeleverd. Maar dit is niet alles. Begin 2016 opende Olcay Gulsen met veel enthousiasme een beauty salon onder de naam “Flawser The Embassy”. De huur zou inmiddels zijn opgezegd . Kortom: zie hier het drama van een modevrouw in vrije val.