Noodgedwongen zitten Splinter Chabot en zijn broer Storm weer thuis bij hun vader Bart Chabot, nadat hun klushuis onbewoonbaar werd. Volgens Splinter heeft een aannemer de boel voor een ton euro opgelicht.

KOOPSOM HUIS SPLINTER CHABOT

En dat is ook duidelijk te zien aan de foto's, die bekendeburen i.t.t. tot iedereen wel kan laten zien. Splinter kocht deze kluswoning voor een bedrag van 585.000 euro, terwijl de vraagprijs 575.000 euro bedroeg.

Hij liet er een hypotheek op vestigen van 604.300 euro. De bedoeling was dat hier zou gaan wonen met zijn broer Storm. Dat feestje gaat dus voorlopig niet door. Zelf zegt hij hierover:

SPLINTER CHABOT: "OPGELICHT"

“Ik heb een huis in Amsterdam gekocht en ben ongelooflijk opgelicht door de aannemer, die is verdwenen en heeft heel veel geld meegenomen. De aannemer heeft mij wel goed opgelicht. Het hele huis is niet af, je kan er niet wonen. Hij heeft een ton gejat, dat is heel veel geld. Alles wat hij gedaan heeft moet gesloopt worden.”

INDELING HUIS

Overigens heeft de woning een woonoppervlakte van 88 vierkante meter en telt totaal vier kamers die over twee woonlagen zijn verdeeld. Het optrekje staat in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam, maar het ziet voorlopig niet naar uit dat Splinter en zijn broer Storm kunnen gaan wonen.

BEELDEN VAN DE WONING

Kijk zelf maar!

Het ziet er dus naar uit dat bekende buren zoals Mickey Hoogendijk even moeten wachten voor een kop koffie met Splinter en/of Storm Chabot.