Michael van Gerwen, die het afgelopen weekend in het Schotse Glasgow ' The World Series of Darts' won, huurt op dit moment met zijn vrouw een prachtige woonboerderij in het Brabantse plaatsje Vlijmen. Hij betaalt hiervoor een maandelijkse huur van 1500,-- euro per maand.

Voor dit geld krijgt hij een optrekje met een woonoppervlakte van 318 vierkante meter. Totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer. De badkamer is o.a voorzien van een jacuzzi en een stoomcabine. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Koken kan in de luxe woonkeuken die voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur, die ook nog eens toegang geeft tot de achtertuin van 2500 vierkante meter, gelegen op het noorden. Ook hoort er nog een bijkeuken bij.

Verder is er een stenen garage, die aan twee auto's ruimte biedt. Michael en zijn vrouw blijven hier wonen tot hun eigen woning klaar is. Hij kocht hier grond, om hier zijn droompaleis te kunnen bouwen..

Hij kocht de grond, waar nog een woning op stond voor 552.500,-- euro en liet er gelijk een hypotheek op vestigen voor een bedrag van 1,2 miljoen euro.