Huizen
19 mei 2017
 

Michael van Gerwen koopt grond voor bouwen droompaleis. Zie foto's

Darts miljonair Michael van Gerwen heeft in het Brabantse plaatsje Vlijmen een lap grond gekocht om straks zijn droompaleis op te kunnen bouwen.

Nu staat er o.a. nog een ander mooi huis op het stuk grond, dat darts miljonair Michael van Gerwen in het Brabantse plaatsje Vlijmen heeft gekocht. Het was volgens Michael een buitenkansje dat hij zeker niet voorbij wilde laten gaan.

Hij kocht de lap grond voor een bedrag van 552.500,-- euro en liet er gelijk een hypotheek op vestigen voor een bedrag van 1,2 miljoen euro. De hypotheek maakt al gelijk duidelijk wat de plannen van Michael en zijn vrouw zijn.

Op dit stuk grond willen zij, volgens eigen zeggen, hun droompaleis laten bouwen. Uiteraard moeten eerst alle vergunningen aanwezig zijn, voordat de eerste paal de grond in kan. Tot dat moment wonen de dartskampioen en zijn vrouw in hun villa in het Brabantse Gemonde.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.