Het miljoenenpand van de overleden couturier Frans Molenaar, die in dit huis zo ongelukkig van de trap viel, is in de verkoop gezet voor een vraagprijs van 3,6 miljoen euro. Zelf kocht Frans Molenaar het pand voor rond de 90.000,-- euro. Wel is  bekend dat er voor rond de 2,8 miljoen euro aan hypotheken op het pand zijn gevestigd.

Leuk is dat op de benedenverdieping nog altijd de showroom van Frans te zien is. Verder heeft het pand een woonoppervlakte van 475 vierkante meter en bestaat uit totaal 11 kamers, waaronder 9 slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over vijf woonlagen. De showroom op de beneden verdieping kan weer gebruikt worden als woonkamer. Deze kamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin van 100 vierkante meter. Op deze verdieping bevindt zich ook de originele keuken. In totaal zijn er drie keukens in het pand.

Het huis van Frans Molenaar ligt dicht bij het Vondelpark. Op de foto's is de smaakvolle inrichting te zien, zoals Frans tot het laatste moment heeft gewoond.