Gigi Ravelli en haar man multi- miljonair Roger Hodenius kochten in november 2014 een schitterend grachtenpand aan de Prinsengracht in Amsterdam. Roger was voor 4/5 deel eigenaar en Gigi voor 1/5 deel.

Dit betekende eigenlijk een cadeautje voor Gigi van zo'n 400.000,-- euro. Uiteraard was een hypotheek niet nodig. Op 21 mei 2015 werd het pand op naam gezet van de 'Stichting Prinsengracht 1085', waarvan Gigi en Roger ontegenzeggelijk de bestuursleden zijn.

Het pand werd overgeheveld tegen dezelfde prijs van 1.950.000,-- euro. Waarschijnlijk is voor deze constructie gekozen, omdat in die tijd Roger met zijn bedrijf Flow Traders naar de beurs ging. De man van Gigi staat niet graag in de spotlights en wilde waarschijnlijk daarom zijn naam niet meer aan het pand verbinden.

Op dit moment wordt het prachtige grachtenpand, dat een Rijksmonument is, gezien de beelden stevig onder handen genomen. Er vindt in ieder geval een grote verbouwing plaats. Het kan niet anders als dat het nu ook werkelijk het droompaleis van Gigi en haar man gaat worden.

foto's: Mark Vuurens