Barry Hay heeft een koper weten te vinden voor zijn miljoenenvilla op het eiland Curacao. Aanvankelijk bedroeg de vraagprijs rond de 2,2 miljoen euro om daarna iets te zijn gezakt naar een prijs van rond de 2 miljoen.

Rond die prijs zou de villa dan ook zijn verkocht. Barry had de villa, volgens eigen zeggen, niet te koop gezet om weer terug te keren naar Nederland, maar omdat hij op een ander plekje op het exotische eiland wil gaan wonen en daar een droompaleis te gaan bouwen.

De koper krijgt voor zijn geld een villa met een totale woonoppervlakte van 715 vierkante meter. in totaal beschikt het optrekje van Barry over 11 kamers, waaronder 6 slaapkamers en 5 badkamers, verdeeld over twee woonlagen.

De villa biedt volop privacy. Niet alleen ligt het op een stuk grond van bijna 12.000 vierkante meter, maar het wordt ook nog eens 24 uur per dag bewaakt. Dit omdat het op een resort ligt.

Vanuit de masterbedroom kijk je op je prive zwembad en de Caribische Zee. Natuurlijk ontbreekt de inloopkast niet en via deze kast kom je in de ensuite luxe badkamer, een van de vijf.  De keuken heeft een keukeneiland en een L vormige bar. Natuurlijk is de keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.