De foto van een dikke Marco Borsato op de cover van weekblad Story heeft veel stof doen opwaaien. Bij Shownieuws werd hoofdredacteur Guido den Aantrekker fel aangevallen door zijn collega's.

De een vertelt hoe slecht het met Marco gaat en de ander laat weten dat dit wel meevalt. De vraag is dan ook. Hoe zit het werkelijk met de eens zo vermaarde en populaire zanger, die pas volgend jaar voor de rechter moet verschijnen.

ONTHULLING MOEDER MARCO BORSATO

De gewraakte foto's van een dikke Marco zijn gemaakt, nadat hij eten heeft gehaald voor een barbecue. Maar goed, hoe zit het nu werkelijk.. Zijn moeder Mary zegt hierover:  Mary laat weten dat hij het heerlijk vindt om met eten bezig te zijn nu hij zoveel vrij is: “We maken het elke dag gezellig. Wat gaan we doen, wat gaan we eten? Marco vindt het heerlijk om te koken. Dat kan hij als de beste. Gewoon samen zijn.”

FAMILIE MARCO BORSATO

Daarbij komen zijn kinderen op vaste dagen hun vader bezoeken. Marco heeft dus wel degelijk een positieve instelling, maar brengt zijn tijd natuurlijk veelal door in zijn penthouse in Alkmaar.. En als we Mary mogen geloven, heeft hij best wel gezellig met de familie!

Daar zal ook zeker zijn ex Leontien Ruiters bijhoren, die deze villa heeft gekocht.