In de Linda vertelt Monique Westenberg voor het eerst hoe zij de relatie tussen Dre en Bridget heeft ervaren. Natuurlijk was die periode voor haar verschrikkelijk.

Het zal je maar gebeuren, dat je vent zijn reet omdraait en gelijk in de armen van een ander valt. Wel geeft ze toe dat hun relatie nou niet echt een tien met een griffel was, maar zo plots worden verlaten is van een heel andere orde.

 “Ik kreeg gewoon amper de tijd om de pijn te voelen, omdat alles zo in my face werd gedaan. Dat kan ik ook niet goedpraten, dat vind ik echt walgelijk. Ik vind het zo ondoordacht, ook naar de kleine toe. Die gaat dat allemaal terugzien. Ik bedoel; je bent allebei volwassen, met kinderen, dan hou je je toch even in.”

 

Toch zegt Monique dat ze geen moment jaloers is geweest op Bridget. Ze wist namelijk al direct dat het geen blijvertje was. “Het was heel dubbel. Het deed verschrikkelijk veel zeer, omdat het daarmee definitief was, dacht ik. En dat deed pijn, want hij was mijn liefde, mijn man. Maar toen ik hoorde om wie het ging dacht ik meteen, dit gaat ‘m verder niet worden.”

Uiteindeliujk keerde Dre terug bij Monique en ineens zou alles koek en ei zijn. Het gaat zo goed, dat de twee zelfs een tweede kindje willen. Ja,, ja de wonderen zijn de wereld nog niet uit.