Eind vorig jaar liet Monique op haar Instagram weten de mooiste dag uit haar leven te hebben beleefd. Het was de dag dat zij door Dre ten huwelijk werd gevraagd in het Wereld Museum in Rotterdam. 

Maar deze dag en de woorden van Dre blijken nu geen enkele waarde te hebben gehad, want tot haar grote verrassing heeft Dre met haar gebroken. Gefluisterd wordt dat hij al langer een verhouding heeft met ene Sarah van Soelen.

Nog een klap erbij voor Monique. Maar buiten deze emotionele schade, verliest zij door de breuk ook miljoenen euro's. Het was juist het voorgenomen huwelijk waardoor zij rijk zou worden en niet voor niets keek zij daar halsreikend naar uit.

Ze leek er zelfs haar levensverzekering mee te gaanaf sluiten, want financieel gezien viel de aanstaande mevrouw Hazes financieel gezien met haar neus in de boter. Het zal haar in 1 klap schathemel rijk maken. 

Het totale vermogen van Dre wordt namelijk geschat op zo'n slordige zeven miljoen euro en dat zal de komende jaren alleen maar toenemen. Alleen al zijn appartement in Vinkeveen en zijn villa in Berkel en Rodenrijs zijn totaal zo'n 3 miljoen waard.

En daar gaat Monique, wanneer ze eenmaal zou zijn getrouwd, van mee genieten. Nu kan ze dat vergeten nu Dre en zij uit elkaar zijn. Op de villa bijvoorbeeld heeft ze geen enkel recht, want deze staat op zijn naam en dat geldt ook voor het appartement in Vinkeveen.

Door de breuk is haar droom helaas uiteen gespat.