Vandaag 6 januari om 11.30 is de woning van Montana Meiland gepasseerd bij de notaris en dat betekent dat zij de sleutels heeft ontvangen en aan de slag kan gaan met het pand. De koopsom bedraagt 685.000 euro, gelijk aan de vraagprijs van de woning.

Tevens heeft Montana er een hypotheek op laten vestigen van 487.845 euro. Zij heeft dus bijna twee ton euro eigen geld in het huis gestoken en dat zal niet haar laatste geld zijn, want het huis moet stevig worden opgreknapt.

Volgens geruchten in Noordwijk was het niet de bedoeling dat Montana deze woning alleen zou kopen. Samen met haar ex Dirk Hoogstraten hadden zij hun oog laten vallen op deze gezinswoning.

Paste mooi in het plaatje van trouwen en een gezinnetje stichten. Maar zover is het niet gekomen. Reden zou volgens de geruchten zijn, dat het huis een item wordt in het volgende seizoen van de Meilandjes en Dirk daar totaal geen trek in had.

Toch heeft Montana het huis gekocht, want zij wil om financiele reden nu wel deel uitmaken van de Meilandjes. Zij weet tenslotte wat dit haar zusje Maxime heeft opgeleverd. Het gerucht klint plausibel, want waarom zou iemand alleen een eengezinswoning kopen met vier slaapkamer en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen plus een zolder?

Dit alles speelde al op 8 november j.l.. Toen had Montana al het huis gekocht en ware de twee dus al uit elkaar. En dat is al veel eerder als dat tot nu toe werd aangenomen.