Montana Meiland en Dirk Hoogstraten hebben na acht jaar een punt achter hun relatie gezet. Bekendeburen heeft ontdekt dat Montana al voor de breuk een eigen woning heeft gekocht in Noordwijk.

Al die jaren met Dirk, nog wel vastgoed belegger met 9 panden in zijn bezit, kon het stel maar geen geschikte woning vinden, maar dat lukte Montana nu ineens wel. Hing de breuk dan al langer in de lucht?

De vraageprijs lag op 685.000 euro en volgens insiders zou Montana er rond de 650.000 euro voor hebben betaald. De woonoppervlakte bedraagt 134 vierkante meter en in totaal telt het optrekje vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen plus een zolder.

Er is een gezellige woonkeuken met inbouw apparatuur en biedt toegang tot de achtertuin van 107 vierkante meter, gelegen op het noordwesten. Montana kan haar auto parkeren in de aangebouwde garage.

Haar nieuwe paleisje ligt op een paar minuten fietsen van het strand en de boulevard. Op zeker dat zij het in samenwerking met Martine haar woning gaat opknappen! Wellicht dat deze verbouwing te zien zal zijn op SBS in het achtste seizoen van de Meilandjes