Acteur Manuel Broekman werd in de zomer van 2020 verdacht van aanranding. Hij zou in een kroeg in Amsterdam de borsten, billen en vagina van een vrouw hebben betast. Uiteindelijk werd hij in februari van dit jaar vrijgesproken.

Wellicht om Amsterdam even te kunnen ontwijken heeft Manuel, die overigens menig vrouwenhart sneller doet kloppen, een driekamer appartement gekocht in Sliedrecht en wel een koopsom van 325.000 euro.

Manuel betaalde 26.000 euro boven de vraagprijs van 299.000 euro. Verder liet hij er een hypotheek op vestige van 342.650 euro. Hiervoor krijgt hij een appartement met een woonoppervlakte van 80 vierkante.

Het appartement beschikt over drie kamers; twee slaap- en 1 badkamer. In het appartement ligt een laminaatvloer. De woonkamer is lichtt en heeft openslaande deuren naar het balkon dat op het zuiden ligt.

Koken kan hij samen met zijn vriendin in de open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een werkeiland met voldoende ruimte om aan te zitten.. Verder beschikt de woning over een videoinstallatie.

De auto kan worden geparkeerd op het eigen parkeerterrein.