Myrna Goossen heeft haar twee onder 1 kap woning in ’s Graveland, waar o.a. ook SBS televisiepresentator Victor Reinier woont, te koop gezet voor een bedrag van 325.000 euro en inmiddels verkocht.

Zelf kocht de immer goedlachse Myrna haar optrekje in oktober 2016 voor een prijs van 232.000 euro en liet er voor hetzelfde bedrag een hypotheek op vestigen.

Wanneer  haar huis rond de vraagprijs is verkocht, dan gloort er een mooie winst van zeker rond de 90.000 euro aan de horizon. Geen slecht rendement in drie jaar tijd.

Myrna’s optrekje: ligt in de directe nabijheid van prachtige buitenplaatsen en landgoederen . Het is een 2-onder-1-kap woning met tuin/binnenplaats en terras aan het water. Het terras is op het Westen gelegen; in het voor- en najaar kan dus al snel de grote schuifpui van de woonkamer open en op zonnige dagen zijn de avonden buiten lang”.

 De totale woonoppervlakte bedraagt 75 vierkante meter en er zijn totaal drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. Dit alles verdeelt over twee woonlagen en een vliering. Uiteraard is er een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur.

Het huis ligt aan het water en er tegenover is een groot weiland. Zonnen kan in de achter- of zijtuin die op het westen ligt.