De altijd goedlachse presentatrice Myrna Goossen, die we zeker nog kennen van het programma Eigen Huis en Tuin en de 5 uur showt, heeft haar knusse en zeer smaakvol ingerichte woning in 's Graveland weer in de verkoop gezet en wel voor 595.000 euro. Eerder vroeg Myrna een nog 630.000 euro. Ze geeft nu dus een korting van 35.000 euro

WINST MYRNA GOOSSEN

Zelf kocht Myrna haar optrekje, wat ook nog eens een Rijksmonument is, in 2022 voor een bedrag van 455.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 490.000 euro. Als het een beetje meezit, dan gloort bij deze nieuwe vraagprijs een winst van 105.000 euro aan de horizon.

INDELING WONING MYRNA GOOSSEN

De woning, gelegen aan het vaarwater in een bosrijke omgeving, heeft een woonoppervlakte van 151 vierkante meter en beschikt over vijf kamers, waarvan drie- slaap en 1 badkamer. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen.

De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zowel de keuken als de woonkeuken beschikken over een open haard. Hoe leuk is dat niet? Verder is er een heel leuk gelegen zonneterras en een tuin op het westen.

Kortom; een hartstikke leuke woning op een droomlokatie