Steven Bergwijn, die speelt bij de Engelse topclub Tottenham Hotspurs en het Nederlands Elftal waarmee hij hoge ogen hoopt de gooien tijdens het komende EK Voetbal, heeft zijn oogverblindende Amsterdamse maisonnette te koop gezet.

De vraagprijs is 1.165.000 euro. Zelf kocht Steven het optrekje in juni 2020 voor een prijs van 650.000 euro en heeft er een hypotheek op van 651.000 euro. Er ligt dus een mooie winst in het verschiet.

De koper krijgt voor zijn of haar geld een prachtig gerenoveerde maisonnette met een woonoppervlakte van 141 vierkante meter en vijf kamers waaronder twee slaap- en twee badkamers en een mooi eetkamer.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. De luxe keuken met kookeiland is een eyecatcher op zich met alles erop en eraan. Er naast bevindt zich de eetkamer met toegang tot het balkon.

Beide slaapkamers beschikken over een eigen badkamer. Buiten dat Steven zijn optrekje te koop heeft staan, is het ook mogelijk om het tijdelijk te huren voor de prijs van 4000 euro per maand en een eenmalige waarborgsom van 8000 euro.