Ajax en Nederlands Elftal speler Joel Veltman, die 10 mei j.l. in het huwelijk trad met zijn vriendin Naomi, heeft zijn eengezinswoning in Amstelveen te koop gezet voor een bedrag van 485.000,-- euro. En dat terwijl hij dit huis nog niet zolang geleden heeft gekocht.

Vorig jaar april kocht Joel het huis voor een prijs van 395,000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 4 ton euro. Als hij de woning op de vraagprijs weet te verkopen, maakt de Ajax speler een winst van meer dan 80.000,-- euro.

Wellicht dat hij samen met zijn vrouw Naomi en zoontje Ace een groter huis zoekt voor eventuele gezinsuitbreiding. De koper krijgt voor zijn geld een optrekje met een woonoppervlakte van 152 vierkante meter. Het huis telt in totaal zes kamers, waaronder vier slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen plus een zolder.  Joel heeft een zeer luxe keuken in het huis laten bouwen, die voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur. Zonnen kan in de achtertuin van 48 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.